CHCI NAHORU

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Za účelem naplnění podmínek a pravidel stanovených
Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679
o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním
osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů
a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení
o ochraně osobních údajů, dále také jen „GDPR“)
byly přijaty následující zásady:
  • Správce a kontaktní údaje:
    • ERIK BLAZEJCZYK,
      se sídlem OPATOV 215,
      OPATOV, PSČ 675 28,
      IČ 72425318
      Fyzická osoba podnikající dle
      živnostenského zákona zapsaná
      v Živnostenském rejstříku
      Úřad příslušný podle §71 odst. 2 živnostenského zákona:
      Městský úřad Třebíč, (dále jen „Správce“)
      telefonní číslo +420 607 687 461
      info@truhlarstvierik.cz
    • Jaké osobní údaje se zpracovávají:
    • Jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresa trvalého pobytu
    • IČ a DIČ
  • Účel, způsob a doba zpracovaní osobních údajů:
    • Správce zpracovává osobní údaje svých klientů za účelem jednání
      o uzavření a plnění smlouvy mezi Správcem a klientem, a to bez
      souhlasu subjektu osobních údajů. Správce může na základě
      souhlasu klienta zpracovávat jeho osobní údaje i za dalšími
      účely, které budou vždy konkretizovány při udělení
      příslušného souhlasu klientem.

      Osobní údaje Správce zpracovává pouze v rozsahu nutném pro
      naplnění výše uvedených účelů a po dobu nutnou pro dosažení
      výše uvedených účelů, nejdéle však do úplného vypořádání
      práv a povinností ze smluvního vztahu, nebo po dobu
      stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi.

      Zpracování osobních údajů probíhá manuálně a veškerá data
      jsou ukládána v digitální formě. Poskytnutí osobních
      údajů klienty je dobrovolné, pokud ale klient odepře
      poskytnutí osobních údajů, nemůže být mezi Správcem
      a klientem uzavřena smlouva.
  • Práva subjektu údajů:
    • Subjekt údajů má v souvislosti se zpracováním osobních údajů následující práva:

      Právo na přístup k osobním údajům: Subjekt údajů má právo získat od Správce potvrzení,
      zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány,
      a pokud je tomu tak, má právo získat k těmto osobním údajům přístup.

      Právo na opravu nepřesných a doplnění neúplných osobních údajů:
      Subjekt údajů má právo na to, aby Správce bez zbytečného odkladu
      opravil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají.
      S přihlédnutím k účelům zpracování má subjekt údajů právo na doplnění
      neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.
      Právo na výmaz (tzv. právo být zapomenut): Subjekt údajů má právo na to,
      aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje,
      které se daného subjektu údajů týkají, a Správce má povinnost
      osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat
      Právo na omezení zpracování osobních údajů:
      Subjekt údajů má právo na to,
      aby správce omezil zpracování osobních údajů.
      Právo na přenositelnost údajů:
      Subjekt údajů má právo získat osobní údaje,
      které se ho týkají, jež poskytl Správci,
      ve strukturovaném, běžně používaném
      a strojově čitelném formátu,
      a právo předat tyto údaje jinému správci.
      Právo vznést námitku: Subjekt údajů má z důvodů
      týkajících se jeho konkrétní situace právo
      kdykoliv vznést námitku proti zpracování
      osobních údajů, které se jej týkají.
      Správce osobní údaje dále nezpracovává,
      pokud neprokáže závažné oprávněné důvody
      pro zpracování, které převažují nad zájmy
      nebo právy a svobodami subjektu údajů,
      nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků

      Dozorovým orgánem na úseku ochrany soukromí
      a osobních údajů je Úřad pro ochranu
      osobních údajů, se sídlem:
      Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

      S uplatnění práv mě můžete kontaktovat:
      písemně:
      ERIK BLAZEJCZYK,
      se sídlem OPATOV 215,
      OPATOV, PSČ 675 28,
      info@truhlarstvierik.cz
      Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25.5.2018

  • Credits

    truhlářství ERIK

    O NÁS

    Najdete nás na Vysočině, v mé rodné vesnici Opatov. Kraj je to tvrdohlavý a lidé se musí od mala učit pracovat rukama – i já, jsem si musel vybrat, jestli se stanu automechanikem, kuchařem, nebo truhlářem. Táta mi v rozhodování díky svému dřevěnému koníčku napomohl a já jsem tak rázně vykročil na cestu truhláře. Rukama mi pak prošlo spoustu dřevěných zakázek, ze začátku v Česku a následně jsem pracoval dlouho i za hranicemi. Když moje hlava i ruce zavelely, že je čas vrátit se domů – založil jsem tu v roce 2002 truhlářství. Propůjčil jsem mu svoje křestní jméno Erik, protože do tvorby chci dávat vždy kus sebe - třeba v podobě vylepšováků. A tak pro vás tvoříme ze dřeva vše, co vám bude dlouho sloužit a přinášet radost.


    Služby

    Co pro vás děláme

    Vyrobíme vám cokoli, co vám na očích uvidíme.
    Na doma či do prodejen, do interiéru nebo na ven, pro děti, dospělé i zvířátka.

    Návrhy
    interiérů

    Jsme bytoví designéři.

    Vytvoříme pro vás kompletní návrhy bytových interiérů, instalace pro vodu, plyn a elektro.

    Připravíme návrhy:
    • interiéru,
    • nábytku,
    • dveří,
    • kuchyně,
    • terasy,
    • dětského hřiště.

    Zakázková
    výroba

    Vracíme tradiční české řemeslo tam, kam opravdu patří.

    Vyrábíme veškerý zakázkový nábytek ve stylovém, rustikálním i moderním designu.

    • nábytek pro váš domov,
    • nábytek pro vaše podnikání,
    • sedací a lehací nábytek,
    • bary i tančírny,
    • hračky i herny,
    • domečky pro mazlíčky.

    Stylové
    kuchyně

    Pomocí moderní technologie a kvalitního řemesla tvoříme kuchyně nejvyšší kvality.

    Dle vašeho přání vyrobímena míru jakýkoliv design kuchyně.

    • moderní,
    • rustikální,
    • provence,
    • tradiční i netradiční,
    • country,
    • retro.

    Dřevěný
    domov

    Masivní dřevo - masivní pocit domova a zdraví.

    Doplňky z masivních materiálu do dřevostaveb je tradiční metoda, která se v severských zemích používá po tisíciletí. Nyní je možné tuto prastarou, bezpečnou a trvale udržitelnou metodu kombinovat s inspirativní architekturou a nejnovějšími technologiemi, pro vytvoření zdravějšího a ekologického bydlení.

    Jak vše probíhá

    Součástí naší tvorby je poradenství, a byť je každá rada drahá, nám za ni neplatíte, poradíme rádi. Probereme vaše představy, vyladíme materiál, barvu, tvar – prostě aby vše bylo funkční a zároveň to ladilo vašemu oku.

    ZAMĚŘENÍ A NÁVRH

    Aby všechno lícovalo, přijedeme osobně a zdarma zaměříme. Vaše přání následně zpracujeme do 3D návrhu, ať už jde o jeden kus nábytku či celý interiér. Jen byste měli vědět, že vytvoření návrhu stojí čas. Proto ho musíme zpoplatnit, ale pokud si zakázku objednáte, částku vám připíšeme k dobru.

    Přesný rozpočet

    Při vypracování cenové nabídky zohledňujeme vše, na čem jsme se domluvili - druh použitého materiálu, složitost konstrukce výrobku, typ kování, druh zasklení a povrchové úpravy atd. Poté se rozhodnete, zda uvedená cena i podmínky výroby odpovídají vašim představám.

    Výroba

    Jakmile si plácneme – tedy podepíšeme smlouvu o díle, začneme zhmotňovat vaše přání. Výroba probíhá v naší truhlářské dílně v Opatově. Pečlivě si materiály vybíráme, aby se nám z nich pěkně tvořilo a hlavně, aby vám výrobky funkčně a dlouho sloužily.
    A je vyrobeno!

    Instalace a servis

    Teď už jen přesunout na vámi určené místo kdekoli – ať už je to v ČR nebo za hranicemi. Cenu za dopravu a montáž máte již v cenové nabídce. U vás provedeme začišťovací úpravy a vše vyladíme do finální krásy. Po určité době je třeba výrobek zkontrolovat, proto poskytujeme záruční i pozáruční servis, stačí se jen domluvit.

    Naše práce

    Několik našich projektů

    Pokochejte se naší prací, která voní dřevem.

    1210
    Projektů
    524
    Klientů
    3459
    Splněných přání
    16
    Let na trhu

    Čísla jsou jak letokruhy stromu. Sami o sobě nic nejsou, však ve kmeni jsou pamětí cesty.

    Doplňkové zboží

    Co vám rádi dodáme

    V rámci naší voňavé práce dodáváme dopňkové zboží. Kontaktujte nás.

    Madrace

    Moderní madrace na míru.

    • postele,
    • rošty,
    • madrace,
    • potahy.

    Železářství

    Od vrutů až po kování.

    • vruty,
    • lepidla a barvy,
    • kování na nábytek,
    • domečky pro mazlíčky.

    Řezivo

    Kvalitní řezivo pro váš projekt.

    • trámy,
    • prkna,
    • palupky,
    • KVH a BSP hranoly.

    Přeprava nábytku

    Přeprava do 3,5 t

    • autodoprava.

    Tým

    Kdo jsme

    Náš tým a to je nutné podotknout, má všechny prsty a pět pohromadě.
    Těšíme se, až nám vaše přání bude růst pod rukama a krásně vonět dřevem.

    Erik Blazejczyk

    Kdykoliv začneš pochybovat, jestli můžeš jít dál, vzpomeň si, co všechno jsi už prošel.

    Erik Blazejczyk
    Majitel & Truhlář

    Radek Pokorný

    Cílová čára je pouze začátek úplně nového závodu.

    Radek Pokorný
    Umělecký truhlář

    Katka Kabelková

    Využij každou příležitost, kterou ti život dá, protože některé věci se stávají jen jednou.

    Kateřina Kabelková
    Návrhářka, koordinátorka

    Kontaktujte nás

    Zeptejte se nás na cokoli.
    A pokud si nevíte rady a nemáte jasnou představu, rádi vám poradíme.

    Tel: +420 607 687 461

    Opatov 215
    675 28 Opatov

    info@truhlarstvierik.cz
    www.truhlarstvierik.cz

    Name
    Email
    Message